Gipsy NUR Project en vivo

 Saturday, October 7, 2023

Total:  €

Description

Gipsy NUR Project és un projecte de cançó francesa i jazz manouche creat per la pianista i cantant Núria Jaouen al 2015. Combina temes propis del seu primer disc "Rencontres" (2016) i temes claus de la cançó francesa com "La Vie en Rose" de l'Édith Piaf o el "Je Veux" de la Zaz, sempre amb un toc de música balcànica i clàssica. Us farà viatjar pels cafès parisins amb la frescor de la música gipsy jazz.

Gipsy NUR Project

Gipsy NUR Project és un projecte de cançó francesa i jazz manouche creat per la pianista i cantant Núria Jaouen al 2015. Combina temes propis del seu primer disc "Rencontres" (2016) i temes claus de la cançó francesa com "La Vie en Rose" de l'Édith Piaf o el "Je Veux" de la Zaz, sempre amb un toc de música balcànica i clàssica. Us farà viatjar pels cafès parisins amb la frescor de la música gipsy jazz. Tenim diferents formats, del solista piano i veu al duet i trio amb guitarra i/o contrabaix.

Schubertiades

Schubertiades are intimate concerts held in private dwellings, which offer an informal atmosphere to experience music in a new way. You will be in close proximity to the musicians, so please show respect to the house and always follow the host's instructions.