ACIMSÚ. MÚSICA DESORDENADA.

 Sunday, November 19, 2023

Total:  €

Description

13 obres. 13 compositors. Diferents èpoques i estils, barroc, contemporani, romàntic... en ordre desordenat. On l'ordre alfabètic, des de l'A i fins l'M, ens portarà a gaudir a través del desordre cronològic. En un entorn típic de l'Eixample barceloní. Després del concert, podrem prendre una copa i un pica-pica per comentar la jugada i conèixer-nos una mica. I si t'agrada, podràs gaudir de la segona part de l'abecedari, de l'N a la Z, al 2024!

Eva Simó

Eva Simó, nascuda a Barcelona, l'any 202 d.B. (després de Beethoven). Pianista professional, obtenint el títol superior i el Post-grau al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, amb la millor nota de la seva promoció. Amb excel·lent qualificació en Música de Cambra. Estudiant amb professors i pianistes tan destacats com Ludovica Mosca, Cecilio Tieles i Maria Joao Pires, entre d'altres. Donant concerts allà on els hi ofereixen i amb un ampli repertori, des de música barroca fins a música contemporània. Ha tocat a Brusel·les, Le Mans, Sardegna i Catalunya. Ha participat en la banda sonora d'un curtmetratge pel Festival de curtmetratges de Le Mans. Ha preparat diversos concerts amb diferents formacions de trios i duets. Recentment ha fet la gravació de l'Àlbum Vindarna vandra i vaka, Suite de folklore líric de Jonathan Östlund per a flauta i piano, amb el duet SUITE, amb Myriam Hidber Dickinson a la flauta. Actualment prepara un concert amb guitarra i piano. Fa més de 30 anys que està dedicada a la docència, preparant els seus alumnes per als exàmens de The Royal Schools of Music. Abocada a la investigació perquè els seus alumnes aprenguin de la millor manera, ha creat un nou mètode d'ensenyament-aprenentatge, CUBOTES, amb èxit arreu del món.

Schubertiades

Schubertiades are intimate concerts held in private dwellings, which offer an informal atmosphere to experience music in a new way. You will be in close proximity to the musicians, so please show respect to the house and always follow the host's instructions.