ACIMSÚ. MÚSICA DESORDENADA.

 Sunday, November 19, 2023

Total:  €

Schubertiades are intimate concerts held in private homes, offering an informal atmosphere to experience music in a new way.

Small talk about the concert. The musician will explain the program before the concert begins. (5 minutes)
Concert. Please see the 'Concert programme' section for a full program description (1 hour)
Glass of wine or soft drink. Enjoy a glass of wine or soft drink after the concert (courtesy of the host) to socialize and get to know the audience, the musician and the host (30 minutes)

Concert programme

13 obres. 13 compositors. Diferents èpoques i estils, barroc, contemporani, romàntic... en ordre desordenat. On l'ordre alfabètic, des de l'A i fins l'M, ens portarà a gaudir a través del desordre cronològic. En un entorn típic de l'Eixample barceloní. Després del concert, podrem prendre una copa i un pica-pica per comentar la jugada i conèixer-nos una mica. I si t'agrada, podràs gaudir de la segona part de l'abecedari, de l'N a la Z, al 2024!

  Eva Simó

6 reviews

Eva Simó, nascuda a Barcelona, l'any 202 d.B. (després de Beethoven). 

Grau Superior de Piano amb Ludovica Mosca a l'Escola Luthier de Barcelona, examinant-se al Conservatori Superior de Música del Liceu, obtenint la millor qualificació de la promoció. Va finalitzar els seus estudis de Piano treballant el Postgrau amb Cecilio Tieles al Conservatori Superior de Música del Liceu. Ha realitzat nombrosos cursos de perfeccionament amb professores i pianistes destacades com Maria Joao Pires, Gennady Dzubenko, Alain Motard, Frederic Gévérs, Carles Guinovart, Ana Guijarro, Louis de Moura Castro, David Westfall, entre d'altres. 


Ha participat en diversos cursos d'interpretació de Música contemporània, David Padrós, Juan Albert Amargós, Albert Sardà, Josep Maria Balanyà, entre d'altres i cursos de Jazz amb Manel Camp. Ha estudiat Música de Cambra amb Ala Voronkova i Geràssim Voronkov obtenint una excel·lent qualificació. Ha estudiat cant amb Montserrat Solà i Violí amb els professors Levon Galstain i Victor Petre, violinistes de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu.


Ha format part de diverses formacions de cambra, el Trio Assai (violí i piano a 4 mans), el Trio Euphonia (soprano, tenor i piano), el Trio 3&3 (flauta travessera, violoncel i piano), el Duo Suite (flauta travessera i piano), entre d'altres. Va ser pianista acompanyant de diversos instruments i cantants a l'Escola Luthier de Barcelona.


Des del 2014 organitza concerts en petit comitè a Barcelona. Des de 2018 fa concerts a diferents sales de Barcelona i l'Empordà. Ha participat en diversos homenatges com a pianista convidada a Barcelona. KonzertHaus a Bèlgica i Sardegna. Ha participat en l'enregistrament i la interpretació de la banda sonora del curtmetratge ZACHERL de Jean-Christophe Pratt per al Festival MIFAC de Le Mans. Enregistrament del CD de l'àlbum Vindarna vandra i vaka, Suite de folklore líric per a flauta i piano, de Jonathan Ostlund, amb Myriam Hidber Dickinson.


Fa més de 30 anys que està dedicada a la docència, preparant els seus alumnes per als exàmens de The Royal Schools of Music of London, i la preparació de les proves d'accès a Berkley. Abocada a la investigació perquè els seus alumnes aprenguin de la millor manera, ha creat un nou mètode d'ensenyament-aprenentatge, CUBOTES, amb èxit arreu del món.

www.evasimopianist.com